напій Гарбузовий капучіно з картоплею

Як зробити смачний напій Гарбузовий капучіно з картоплею рецепт простий. Але, всі зусилля будуть винагороджені, коли ви приготуєте такий КАПУЧІНО З ГАРБУЗА 🎃 ( він же… «замаскований» під #капучіно 🤫смачний гарбузовий суп!!! 🥣 ВАЖЛИВО, якщо вирішите спробувати цей рецепт гарбузового супу, не нехтуйте сирної “шапочкою” капучіно! Без неї суп…залишиться просто супом! 😄

Інгредієнти

500 г очищеної гарбуза
100 р очищеного картоплі
1 цибуля порей
500 мл овочевого бульйону
кілька гілочок розмарину
сіль, перець
оливкова олія

Для “пінки”:
160 г м’якого сиру (типу Робиола, або інший м’який сир)
250 мл вершків (33-35%)
2 ст. л. мигдалевих пелюсток
2 ст. л. сливового варення (за бажанням)

напій Гарбузовий капучіно з картоплею покроковий рецепт

1. Цибуля порей тонко нарізати . Гарбуз і картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками однакового розміру. У каструльці розігріти трохи оливкової олії. Покласти спочатку злегка обсмажитися цибулю. Додати в каструлю порізані картоплю і гарбуз. Перемішати і дати потомитися овочам не невеликому вогні одну минуту.
2. Тим часом, подрібнити розмарин і додати до овочів. Залити овочі гарячим (!) овочевим бульйоном. Накрити кришкою і варити до готовності овочів (близько 20 хвилин). Готовий суп зняти з вогню. Дати зовсім трохи постояти, а потім перекласти овочі в блендер і збити до однорідного стану або пюрировать занурювальним блендером.
3. Я віддаю перевагу більш густу консистенцію таких супів-пюре, тому овочі в блендер перекладаю з допомогою шумівки, а надалі, у разі необхідності додаю трохи рідини до досягнення супом бажаної консистенції. 🔸Тепер приготуємо сирну “пінку” для гарбузового капучіно!
4. Для цього збиваємо разом м’який сир з вершками до пишного стану. 🙌🏻 от і все! Залишається розкласти гарбузовий “капучіно” за красивим склянках для капучіно…бажано) ☺️☺️ Зверху прикрасити сирної пінкою. Викласти на пінку трохи сливового джему (за бажанням!) і присипати мигдальними лепестками!