Яловичина тушкована з вершковим маслом і цибулею

Як смачно зробити Яловичина тушкована з вершковим маслом і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. М’ясо виходить дуже м’яке і соковите. Нагадує смачну тушонку з дитинства. А ще можна м’ясо заморозити і коли немає часу на готування посмажити картоплю, розігріти м’ясо

Інгредієнти

✅Яловичина 1 кг( шийка)
✅Цибуля -3-4 шт.
✅Вода -50 мл
✅Вершкове масло -120-150 гр.
✅Часник -3 зубчики
✅Сіль, перець – за смаком

Яловичина тушкована з вершковим маслом і цибулею покроковий рецепт

1. М’ясо добре промити і просушити. Нарізати на великі шматочки. Розкласти в каструлю і додати воду. Цибулю нарізати на дрібні кубики і викласти на мясо.

2. Вершкове масло нарізати на шматки і викласти зверху лука. Закрити кришкою і тушкувати на середньому вогні годину. Потім додати часник(можна дрібно нарізати), посолити, поперчити за вкусу.

3. І тушкувати ще 1,5 -2 години (вогонь регулюйте від малого до середнього). Подаємо зі смаженою картоплею

Відео рецепт 👇