Закуска з баклажанів, солодкого перцю, волоських горіхів і соєвим соусом простий рецепт.
Інгредієнти
Баклажани 2шт невеликих
Перець болгарський 1шт
Петрушка
Волоський горіх жменю
Соєвий соус 3ст.л
Олія соняшникова 2ст.л
Сушений часник
Закуска з баклажанів, солодкого перцю, волоських горіхів і соєвим соусом покроковий рецепт
1. Баклажани надрізаємо вздовж і прибираємо на деко. Перець очистити від насіння, розрізати навпіл і на деко. Трохи солимо, посипаємо сушеним часником. Відправляємо в духовку на 45 хвилин 180′, овочі бути належним мягкими.
2. Овочі охолодити і очистити від шкірки. Перець і баклажани ріжемо на невеликі кубики і викладаємо в миску.
3. Додаємо петрушку, соєвий соус, олію, насіння кунжуту, волоський горіх. Добре перемішуємо. Закуска готова! Подаємо з хрустким хлібцем. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇