Заварювання шипшини сушеного простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Беремо 50-80 г шипшини в розрахунку на 1 літр води.
Заварювання шипшини сушеного покроковий рецепт
1. В ідеалі, плоди подрібнити або краще всього, придушити дерев’яною ступкою, тоді вони зможуть більше віддати настою корисних веществ.
2. Після заливаємо окропом у скляній тарі (в сталі відбуватиметься окислення вітаміну С) і наполягаємо мінімум 2-3 год, а краще 5-7 часов.
3. Повністю ізолюємо напій від кисню, а значить закриваємо герметичною кришкою, щоб не окислявся вітамін С.
4. Розливаємо по склянках і краще всього відразу ж випити. Після в ідеалі прополоскати рот, щоб не страждали зубы.
Відео рецепт 👇