Антрекоти свинячі запечені в духовці з помідорами

Як смачно зробити Антрекоти свинячі запечені в духовці з помідорами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Антрекот свинячий 2 шт
Томати 200 р
Лук зелений 10 р
Часник 2 зубчики
Коріандр 1/3 ч. л.
Гірчиця в зернах 2 ч. л.
Сир 100 г
Рослинна олія для смаження 15 р
Оливкова олія-15 р
Сіль, перець, паприка за смаком

Антрекоти свинячі запечені в духовці з помідорами покроковий рецепт

1. Чисті і сухі антрекоти (зайву рідину видаляємо паперовими рушниками) змащуємо невеликою кількістю рослинного масла і спеціями за смаком (сіль, перець, паприка, коріандр).

2. Обсмажуємо антрекоти на антипригарній сковороді з інших боків до золотистого кольору. Помідори нарізаємо невеликими шматочками і змішати з нарізаним зеленим цибулею, оливковою олією і подрібненим часником, перемешиваем.

3. Поміщаємо антрекот на деко, змащуємо гірчицею в зернах і зверху викладаємо нарізані томати, присипаємо тертим сиром. Запікаємо в розігрітій духовці при 180° близько 15-20 хвилин (залежно від розміру і товщини антрекота).

Відео рецепт 👇