Як зробити Баклажановые рулетики з сиром, яйцем, майонезом і часником по грузинськи простий рецепт.
Інгредієнти
– баклажан
– сирок плавлений
– яйце варене
– зелень
– часник
– майонез
Баклажановые рулетики з сиром, яйцем, майонезом і часником покроковий рецепт
1. Тоненько нарізаємо баклажани, солимо (або заливаємо солоною водою) і залишаємо на 15 хв. Змішуємо натерті на дрібній тертці сирок і яйце, дрібно нарізану зелень, чеснок.
2. Заправляємо ложкою майонезу. Сіль, перець за смаком. Баклажани обсмажуємо з двох сторін, викладаємо на паперовий полотенце.
3. Змащуємо готові баклажани начинкою, закручуємо в рулетики і смакуємо. Я ще посипала сиром і орешками.
Відео рецепт 👇