Баклажани фаршировані гармошкою з фаршем на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
дивіться нижче
Баклажани фаршировані гармошкою з фаршем на сковороді покроковий рецепт
1. Тут важливу роль відіграє соус. Чим насиченіший приправами, тим смачніше. Баклажани 🍆 ріжемо гармошкою. Зручніше між двох паличок, точно не прорежете до кінця.⠀ Відправляємо на 20 хвилин у солону воду, що б пішла гіркота. ⠀
2. Всі прорізи заповнюємо раніше підготовленим фаршем. Фарш повинен бути вже приправлений.⠀ На рослинному маслі обсмажуємо часник 🧄, як тільки піде аромат, додаємо, томатну пасту, соєвий соус, сіль, перець,ваші улюблені приправы.
3. Далі на соус викладаємо наші гармошки, додаємо трохи окропу. Занадто рідким не робіть, бо баклажани і фарш виділять ще й свою вологу. Наші гармошки поливаємо цим же соусом, і під кришкою, доводимо до готовності.
Відео рецепт 👇