Бананові млинці панкейкі зі шпинатом

Як смачно зробити Бананові млинці панкейкі зі шпинатом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. 💚 Після того, як мій кекс зі шпинатом підкорив серця ваші, я вирішила приготувати ще що-небудь шпинатне🌿 Так народилися ці, практично ПП-панкейкі!
Замініть пшеничне борошно на цільнозернове, коров’яче молоко на вівсяне, наприклад, а цукор – на стевію і, ось вони справжні ПП-панкейкі🤗 Їх можна навіть діткам – склад дуже хороший, а яскравий зелений колір приверне увагу навіть самих вибагливих малюків👶🏼 ❗️Для тих, кому не яйця, а воно тут лише одна – його з легкістю можна замінити на ще один банан😉

Інгредієнти

1.Шпинат – 120 гр
2.Яйце (С0) – 1 шт
3.Банан – 1 шт (130 гр)
4.Борошно рисова – 100 гр
5.Борошно пшеничне – 290 гр
6.Сода – 5 гр
7.Цукор – 80 гр
8.Молоко (3,2%) – 400 мл
9.Оливкова олія – 40 мл
10.Ванільний екстракт – 5-6 крапель
11.Розпушувач – 4 гр

Бананові млинці панкейкі зі шпинатом покроковий рецепт

1. Шпинат ретельно промити і скласти в чашу блендера. Додати яйце і дрібно нарізаний банан, молоко, ванільний екстракт, оливкове масло і збити до однородности.

2. Перелити суміш у велику миску. В окремій мисці змішати два види борошна, цукор, соду і розпушувач віночком. Додати сухі інгредієнти до рідких і перемішати лопаткой.

3. Має вийде досить густе тісто. Випікати панкейкі на добре розігрітій сковороді без масла! Як тільки з’являться перші бульбашки – можна перевернути панкейк.

4. Подавати панкейкі зі сметаною, медом, прикрасивши мигдалевими пелюстками – це дуже смачно! Приємного аппетита!