Боул з овочами і кускусом

Як зробити смачний боул з овочами і кускусом рецепт простий і швидкий на сніданок.

Інгредієнти

Кускус 200 гр
Вода 300 мл
Спеції сіль/перець
Капуста червонокачанна
Редька дайкон
Томати
Проростки
Авокадо
Кунжут
Рукола

Для соусу:
Оливкове масло 50 гр
Соєвий соус 40 мл
Мед 50 гр
Лайм 1 шт 30 мл соку

Боул з овочами і кускусом покроковий рецепт

1. Нарізаємо овочі тонкою соломкою: редьку дайкон і червонокачанну капусту. Помідори нарізаємо в залежності від розміру невеликими шматочками. Авокадо розрізаємо навпіл і половинку нарізаємо ломтиками.
2. Кускус попередньо запарюємо в окропі під кришкою в пропорції 1:1,5 і через 5 хвилин розмішуємо, додавши сіль і перець. Приготуємо Соус самі: соєвий соус змішаємо з оливковою олією, для смаку додамо мед і сік лайма.

3. Готовий кускус викладаємо на тарілку, зверху розподіляємо овочі, заправляємо соусом, посипаємо кунжутом і подаємо до столу з листочками свіжої рукколи. Впевнений, така вечеря не залишить байдужим. Ви будете у захваті!

Відео рецепт 👇