Бріош з гуакамоле і яйцем-пашот

Бріош з гуакамоле і яйцем-пашот рецепт простий. Сніданок повинен бути. І обов’язково, це має бути красиво! Іноді для сніданку не треба нічого супер особливого – хліб, яйця і те що ви любите. Один з найбільш частих питань – де ви берете Авокадо Друзі, ви не повірите – в магазині!!! Я беру завжди твердий, як горішки.
Дивлюся щоб плід був рівний без заломів і всяких пошкоджень. Далі кладу в сусідстві з бананами або яблуками. Через 5-6 днів у вас гарантовано хороший авокадо на столі. Ніколи не беру м’який в магазині – він завжди буде гарантовано викинуто в сміття. Все просто, тому користуйтеся!!! Тости з повітряним бріош і гуакамоле вам в стрічку! Необхідно:

Інгредієнти

▪️1 булочка бріош (мій постійний постачальник @mitin_hleb )
▪️1 авокадо
▪️3-4 черрика
▪️червоний солодкий цибулю
▪️пучок кінзи
▪️сік лайма чи лимона
▪️трохи оливкової олії
▪️сіль/перець/пластівці Чилі

Бріош з гуакамоле і яйцем-пашот покроковий рецепт

1. Цибуля, томати та кінзу дрібно порубати. Авокадо розім’яти виделкою, Додати сік лайма, оливкова мало буквально 1ст.л і довести до смаку сіллю і перцем.

2. Викласти все на підсушені хліб і зверху пашот. Пашот варимо близько 3х хвилин у воді в яку додали оцет (на 2л води 50-70гр оцту).

3. Без воронок і солі Викласти все на тарелки.