Кабачкові оладки з яйцем та борошном на сковороді

Кабачкові оладки з яйцем та борошном на сковороді простий рецепт домашній.

Інгредієнти

кабачок середній
2 білка від яєць категорії З
борошно 1 ст. л з гіркою
сіль, перець
масло для смаження (можна без нього)

Кабачкові оладки з яйцем та борошном на сковороді покроковий рецепт

1. Натираємо на крупній тертці кабачок, додаємо дрібку солі, щоб стекла зайва рідина. Білки відділяємо від жовтків збиваємо на середньо-високій швидкості з дрібкою соли.

2. Віджати кабачок натертий, посолити, поперчити, додати борошно. Білки розділити на дві частини. першу частину змішати з натертим кабачками, потім акуратно ввести решту часть.

3. Обсмажити оладки з двох сторін на середньому вогні під кришкою. Їмо відразу, поки теплые.

Відео рецепт 👇