Кабачкові оладки з яйцем та борошном на сковороді простий рецепт домашній.
Інгредієнти
кабачок середній
2 білка від яєць категорії З
борошно 1 ст. л з гіркою
сіль, перець
масло для смаження (можна без нього)
Кабачкові оладки з яйцем та борошном на сковороді покроковий рецепт
1. Натираємо на крупній тертці кабачок, додаємо дрібку солі, щоб стекла зайва рідина. Білки відділяємо від жовтків збиваємо на середньо-високій швидкості з дрібкою соли.
2. Віджати кабачок натертий, посолити, поперчити, додати борошно. Білки розділити на дві частини. першу частину змішати з натертим кабачками, потім акуратно ввести решту часть.
3. Обсмажити оладки з двох сторін на середньому вогні під кришкою. Їмо відразу, поки теплые.
Відео рецепт 👇