Як зробити смачний Боул з яблуком і горіхами рецепт простий. Коли набридли на сніданок бутерброди, омлети і млинці, найбільш правильним буде приготувати боул. У перекладі з англійської, боул (bowl) означає «чаша» або «глибока миска» наповнити таку миску можна чим завгодно, головне, щоб було смачно і поживно.⠀
Інгредієнти
КБЖУ на всю порцію:⠀
До-628.0/Б-20.9/Ж-26.3/У-82.8⠀
⠀
Вівсяні пластівці – 30 г⠀
Коричневий льон – 10 г⠀
Окріп – 50 мл⠀
Йогурт – 140 г⠀
Підсолоджувач – за смаком⠀
Яблуко – 1 шт⠀
Родзинки – 30 г⠀
Цукор – 10 г⠀
Кориця і куркума – за смаком⠀
Волоські горіхи – 20 г⠀
Кокосове масло – 1/2 год л⠀
Боул з яблуком і горіхами покроковий рецепт
1. Змішати вівсяні пластівці і насіння льону. Залити окропом, залишити набухати на 10 хвилин.⠀ Яблуко нарізати кубиками, покласти в розігріту сковороду з кокосовим маслом, додати изюм.
2. Обсмажити протягом 4-5 хвилин, додати спеції і цукор. Через хвилину зняти з вогню.⠀ ⠀В набряклу вівсянку додати йогурт і підсолоджувач. Перемішати.⠀
3. В глибоку чашку викласти вівсяно-йогуртову масу, обсмажене яблуко з родзинками і присипати подрібненими орехами.⠀