Боул з яблуком і горіхами

Як зробити смачний Боул з яблуком і горіхами рецепт простий. Коли набридли на сніданок бутерброди, омлети і млинці, найбільш правильним буде приготувати боул. У перекладі з англійської, боул (bowl) означає «чаша» або «глибока миска» наповнити таку миску можна чим завгодно, головне, щоб було смачно і поживно.⁣⁣⠀

Інгредієнти

КБЖУ на всю порцію:⁣⁣⠀
До-628.0/Б-20.9/Ж-26.3/У-82.8⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Вівсяні пластівці – 30 г⁣⁣⠀
Коричневий льон – 10 г⁣⁣⠀
Окріп – 50 мл⁣⁣⠀
Йогурт – 140 г⁣⁣⠀
Підсолоджувач – за смаком⁣⁣⠀
Яблуко – 1 шт⁣⁣⠀
Родзинки – 30 г⁣⁣⠀
Цукор – 10 г⁣⁣⠀
Кориця і куркума – за смаком⁣⁣⠀
Волоські горіхи – 20 г⁣⁣⠀
Кокосове масло – 1/2 год л⁣⁣⠀

Боул з яблуком і горіхами покроковий рецепт

1. Змішати вівсяні пластівці і насіння льону. Залити окропом, залишити набухати на 10 хвилин.⁣⁣⠀ Яблуко нарізати кубиками, покласти в розігріту сковороду з кокосовим маслом, додати изюм.
2. Обсмажити протягом 4-5 хвилин, додати спеції і цукор. Через хвилину зняти з вогню.⁣⁣⠀ ⠀В набряклу вівсянку додати йогурт і підсолоджувач. Перемішати.⁣⁣⠀
3. В глибоку чашку викласти вівсяно-йогуртову масу, обсмажене яблуко з родзинками і присипати подрібненими орехами.⁣⁣⠀