Булочки, рогалики з сиром на повітряній тесті

Як зробити Булочки, рогалики з сиром на повітряній тесті рецепт простий.

Інгредієнти

мука – 410-450 р
молоко – 250 мл
дріжджі сухі – 8 р
цукор – 1 ст. л.
сіль – 1 ч. л.
яйце – 1 шт
вершкове масло – 50 г

Для начинки:
сир 5-9 % – 150 г
яйце – 0,5 шт
цукор – за смаком

Булочки, рогалики з сиром на повітряній тесті покроковий рецепт

1. Робимо опару. У тепле молоко додаємо дріжджі, цукор, перемішуємо і даємо постояти 10 хвилин. Далі додаємо сіль, яйце, вершкове масло. Перемішуємо венчиком.

2. Частинами вводимо борошно. Замішуємо м’яке тісто. Головне, щоб не липло до рук. У мене пішло 420 г борошна. Тісто залишаємо на расстойке в теплому місці на 1-1,5 часа.

3. Робимо начинку. З’єднуємо всі інгредієнти. Обминаємо тісто і формуємо булочки, рогалики, як показано у відео рецепті. Даємо постояти і піднятися напівфабрикатів 30-40 хвилин. Потім випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до рум’яного цвета.