Чізкейк з мигдальною пісочної основою і лимоном

Смачний Чізкейк з мигдальною пісочної основою і лимонною ноткою!👌😋

Інгредієнти

Діаметр форми 18 см

Для основи:
✅ Пшеничне борошно-150 г
✅ Мигдальна борошно-50 р
✅ Вершкове масло-100 г
✅ Цукор-100 г
✅ Жовтки-2 шт.

Сирний крем:
✅ Сирний сир-500 г
✅ Цукор-130 г
✅ Яйця-2 шт.
✅Жовток-1
✅Вершки 33% -35 мл
✅Борошно-25 р
✅ Цедра одного лимона
✅ Лимонний сік-1 ст. л.

Чізкейк з мигдальною пісочної основою і лимоном покроковий рецепт

1. Для знову з’єднати пшеничне і мигдалеву борошно. Натерти холодне вершкове масло і перетерти в крихту. Додати Цукор і жовтки. Замісити тісто і прибрати в холодильник на 40 хвилин. Тісто розподілити по формі, зробити бортики і поставити в духовку при температурі 200 гр. на 10 мин.

2. Для сирного шару з’єднати сирний сир, цукор, яйця і жовток, вершки, цедру, лимонний сік і перемішати в однорідну масу. Додати борошно і знову перемішати. Основу трохи остудити і перекласти на неї сирний крем.

3. На нижній рівень духовки поставити деко з окропом. Випікати чізкейк при температурі 100° приблизно дві з половиною години. ⠀ Приємного вам чаювання!

Відео рецепт 👇