Сьогодні з Вами поділюся рецептом Капкейків. Капкейки виходять ніжними, м’якими, смачними й незвичайними. Обов’язково спробуйте приготувати. В середині є начинка. Нам знадобляться: молоко, яйця, соняшникова олія, цукор, борошно і розпушувач. Готуємо З капкейки з начинкою всередині рецепт в духовці.
Інгредієнти
Для тесту :
Молоко – 220 мл
Яйця – 2 шт.
Соняшникова олія – 150 гр.
Цукор – 170 гр.
Борошно – 270 гр.
Розпушувач – 1,5 ч. л.
Для начинки:
Можна використовувати варення, джем, згущене молоко або крем.
Для крему:
Сирний сир – 100 гр.
Вершки 33-35 % – 300 мл
Цукрова пудра – 3-4 ст. л.
Домашні капкейки з начинкою всередині покроковий рецепт
1. З початку, кладемо яйця в посуд. Зверху кладемо цукор. Добре перемішуємо вінчиком. Якщо Ви хочете, то можна скористатися міксером для змішування. Потім наливаємо молоко. Температура молока не має значення. Ще раз добре все перемішуємо. Наливаємо олію і добре перемішуємо. В сито з борошном додала розпушувач. Кладемо потроху борошно і перемішуємо. І у нас вийде однорідне тісто. Друзі, наше тісто готове. У нас повинно вийде рідке тісто. Тепер кладемо тісто у форму для капкейків. Кладемо тісто до середины.
2. Якщо наповніть до верху, то коли будуть готуються Капкейки, вони сильно вийдуть назовні. Тому тільки наповнюйте до середини. Необов’язково використовувати форму для капкейків. Можна використовувати форму для кексів. Можна використовувати форму з силікону або заліза. Капкейки готуємо 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Готовність можна перевірити дерев’яною шпажкою. Виходять дуже гарними. Тепер ми в центр покладемо начинку. В принципі, начинка не обов’язково, але мені подобається. Виходить смачніше. За допомогою насадки робимо отвір. Ложкою виймаємо м’якоть і покладемо начинку.
3. Для начинки можна використовувати будь-яке варення, згущене молоко і навіть крем. Як приготувати крем покажу далі на відео. Я додала вишневе варення. Мені дуже сподобалося. Поки що приберемо в бік. Зараз будемо готувати крем. Нам потрібно: охолоджені вершки, цукрова пудра і сирний сир. Обов’язково вершки повинно бути холодними і жирністю не менше 33-35%. У вершки кладемо цукрову пудру. І починаємо збивати міксером на самій повільній скорости.
4. Через кожну хвилину збільшуємо швидкість. Як тільки вершки починають густіти, кладемо сирний сир. Сирний сир заздалегідь збиваємо міксером, щоб не було крупинок. Це ще потрібно, щоб суміш стала однорідною. Тепер кладемо в вершки і добре перемішуємо. Перемішуємо, поки крем не буде тримати форму. Потім кладемо крем в кондитерський мешок.
5. І будемо прикрашати капкейки. На голівку кондитерського мішка одягла насадку. Її номер 333. На свій розсуд можете вибрати іншу насадку. Тепер красиво прикрашаємо капкейки. Для краси можна прикрасити вишнею або іншими ягодами. Друзі, наші капкейки готові. Дуже м’які і вкусные.
6. Зараз я Вам відкрию одну. Звільняємо від форми. Зараз розділю на 2 частини. Хочу Вам показати начинку. Подивіться, як вийшло чудово! Дуже м’які і повітряні. Як тільки Ви поставите на стіл, від капкейків нічого не залишиться. Постарайтеся зробити побольше.