Як зробити Домашній гарячий шоколад з какао рецепт простий. Спокуса в чистому вигляді, який піднесе ваші рецептори до вершин насолоди!
Важливо: знайти якісний шоколад, в ідеалі, звичайно, Cacao Barry, Luker або Callebaut (в магазинах для кондитерів буває на вагу). Якщо, на жаль, немає – беріть найкращий з доступних вам
Важливо: знайти якісний шоколад, в ідеалі, звичайно, Cacao Barry, Luker або Callebaut (в магазинах для кондитерів буває на вагу). Якщо, на жаль, немає – беріть найкращий з доступних вам
Інгредієнти
40 г темного шоколаду 60-70% какао
40 г молочного шоколаду 35-40% какао
120 г вершків 20%
Домашній гарячий шоколад з какао покроковий рецепт
1. Вершки доводимо до кипіння Відправляємо на шоколад (в каллетах або покришений шматочками, до речі, не забороняється заздалегідь його розтопити) Залишаємо на 1,5 хвилини «подружитися» Робимо вжж-вжж заглибним блендером і пробиваємо до блеска.
2. Це важливий момент ☝🏻 щоб отримати ту саму «шовкову» текстуру і однорідну, гладку емульсію. Зручніше за все це провернути у високому мірній склянці Voilà! Одержаний шоколадний спокуса відразу ж відправляємо в красиві чашки, для більшого ефекту зверху утапливаем кульку пломбіру і подаємо!
3. Пам’ятаємо, що за насиченістю, гарячий шоколад близький до еспресо (тільки з какао-бобів, а не зерен кави), тому настійно рекомендую вживати екстра-маленькими порціями і не забувайте про воду.