Какао на мигдалевому молоці як зварити

Готуємо Какао на мигдалевому молоці як зварити рецепт простий. Настрій пити какао і читати книжки 📕 Для мигдального какао знадобитися:

Інгредієнти

400 мл мигдалевого молока
3 ч. л. порошку какао
100 мл гарячої води
Кокосовий цукор за смаком (можна замінити на сироп топінамбура)
паличка кориці та Різдвяні спеції за смаком

Какао на мигдалевому молоці як зварити покроковий рецепт

1. Мигдальне молоко можна замінити на вівсяне. У Молоко додати щіпку спецій і паличку кориці. Підгоріти і залишити на 10-20 хвилин, щоб молоко стало більше ароматное.

2. Змішайте в сотейнику кокосовий цукор, какао і воду. Помішуючи, доведіть суміш до кипіння. Влийте 300 грам молока і, постійно помішуючи, на середньому вогні доведіть до кипения.

3. Зніміть з вогню, можна какао збити віночком до появи піни, щоб підсилити аромат напою. Розлити напій по чашках, додати при бажанні трохи більше молока.