Мандариновий лікер на горілці в домашніх умовах

Як смачно зробити Мандариновий лікер на горілці в домашніх умовах на Новий Рік простий покроковий рецепт швидко. Збережи рецепт в закладки, щоб приготувати в Новорічні свята і відзначай друзів під цим роликом!

Інгредієнти

мандарини — 500 гр
горілка — 500 мл
кориця/касія — 1/2 палички, так як перетягує на себе смак
гвоздика — 2 шт
тростина льодяник — 1 шт

Мандариновий лікер на горілці у домашніх умовах покроковий рецепт

1. Зняти цедру у мандаринів без альбедо (біла прошарок між м’якоттю і цедрою). Можна з допомогою спеціального ножа для цедри, або з допомогою терки. М’якоть очистити від білих ворсинок і косточек.
2. У скляну банку додати мандарини, цедру, спеції і тростина льодяник. Залити горілкою. Щільно закрити банку, перемішати і прибрати в темне місце на 5-7 днів при кімнатній температуре.

3. Через 7 днів відфільтрувати за допомогою марлі і сита два рази. При випаданні осаду повторно відфільтрувати. Подавати лікер до столу в охолодженому вигляді!

Відео рецепт 👇