Як зробити домашній свинячий сальтисон з рульки простий рецепт.
Інгредієнти
Тісто:
☑️ рулька (у мене близько 2кг)
☑️ цибулю 2шт
☑️ лавровий лист 2шт (4маленьких)
☑️ перець горошком 7-10шт
☑️ часник 3-4зуб
☑️ сіль
Домашній свинячий сальтисон з рульки покроковий рецепт
1. Свинячу рульку помити, замочити у воді на 2-3 години (я зробила на ніч!). Після скоблим шкіру ножем, ще раз промиваємо. ⠀ В каструлю кладемо рульку, наливаемся води стільки, щоб покривало нашу рульку.
2. Додаємо 2 очищених лука. Ставимо на вогонь. Як тільки закипить, обов’язково знімаємо піну. Зменшуємо вогонь і варимо 4 години (у мене рулька велика варила трохи довше). ⠀ За годину до закінчення додаємо лавровий лист, перець горошком і сіль. ⠀
3. По готовності відокремлюємо м’ясо від кістки, розбираємо вилочкою (не нарізаємо!), повинні бути целікова шматочки. ⠀ В м’ясо додаємо часник, перемішуємо. Слідом додаємо бульйон 2-3половника (треба дивитися консистенцію, щоб була не дуже рідка!) ⠀
4. Форму застеляємо харчовою плівкою (зробила для того, щоб потім легше було дістати), перекладаємо м’ясо, закриваємо плівкою і прибираємо в холодильник. ⠀ Нарізаємо на бутерброди або просто з гірчицею. ⠀ Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇