Домашня буженина запечена з свинини у фользі в духовці

Як смачно зробити Домашню запечену буженину з свинини у фользі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

свинина (окіст) – 1 кг
рослинна олія – 50 мл
соєвий соус – 3 ст. л
сіль – 1 ч. л
чорний перець – 1/2 ч. л
італійські трави – 1/2 ч. л
каррі – 1 ч. л
хмелі-сунелі – 1 ч. л
Перець червоний – 1/2 ч. л

Домашня буженина запечена з свинини у фользі в духовці покроковий рецепт

1. В глибокій чаші змішуємо всі спеції, рослинна олія і соєвий соус, після чого замішуємо маринад. На фольгу викладаємо м’ясо, змащуємо з усіх боків маринадом і загортаємо в фольгу.

2. Випікаємо при температурі 180 гр – 1,5 години. Потім вимикаємо духовку і залишаємо ще на 2 години остывать.

3. Після дістаємо і розгортаємо з фольги, перекладаємо на чистий лист і накриваємо харчовою пленкой.

4. Прибираємо в холодильник на 3-4 години. Буженина готова! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇