Ось така моя “Молочна дівчинка” ! Намагалася я полюбити цей торт в класичному варіанті – не вийшло. Довелося помудрить, і так, в такому вигляді вона (дівчинка) дуже навіть мила ❤ Як зробити Домашній вертикальний торт молочна дівчинка з малиною рецепт простий. Ніжний, повітряний, дуже простий і швидкий у приготуванні торт. Якщо конфі готувати заздалегідь, то на приготування тіста і крему у вас піде декілька хвилин. Просто всі з’єднали, збили, випекли. Точно так само з кремом. Збірка теж проста. Навіть простіше класичної.
Інгредієнти
Тісто
Згущене молоко 250 р
Яйце 2 шт
Борошно 120 р
Розпушувач 7 р
охолоджене Розтоплене масло 40 г
Сіль щіпка
Конфі
Малина 200 р
Цукор 50 г
Пекін 2 р
Крем
Маскарпоне 400 р
Вершки 200 мл 33%
Згущене молоко 150 г
Ванільна паста (цукор, екстракт)
Домашній вертикальний торт молочна дівчинка з малиною покроковий рецепт
1. Тісто.
Духовку розігріти до 180С. Яйця і згущене молоко з’єднати і збити пару хвилин. Додати просіяне борошно, сіль, розпушувач. Продовжувати збивати. Додати масло і збити на низьких обертах міксери до однорідності. В результаті повинні отримати гладке, повітряне тісто по консистенції як густа сметана.
Духовку розігріти до 180С. Яйця і згущене молоко з’єднати і збити пару хвилин. Додати просіяне борошно, сіль, розпушувач. Продовжувати збивати. Додати масло і збити на низьких обертах міксери до однорідності. В результаті повинні отримати гладке, повітряне тісто по консистенції як густа сметана.
Деко вистелити пергаментом. Викласти тісто, розганяти і випікати 13-15 хвилин. * як тільки корж зарум’яниться, одразу дістаємо з духовки. Головне не пересушити. Дістати з духовки, через пару хвилин перевернути на пергамент, нижню прибрати. Накрити кухонним полотенцем.
2. Конф.
Ягоди з цукром довести до кипіння. Пекін перемішати з чайною ложкою цукру і посипати безупинно помішуючи. Готувати близько хвилини. Остудити, накрити і до складання тримати в холодильнике.
Ягоди з цукром довести до кипіння. Пекін перемішати з чайною ложкою цукру і посипати безупинно помішуючи. Готувати близько хвилини. Остудити, накрити і до складання тримати в холодильнике.
3. Крем.
З’єднати все разом і збити до гладкості і повітряної массы.
З’єднати все разом і збити до гладкості і повітряної массы.
4. Збірка.
На повністю остиглий корж (залишила на 2 години) викласти конфі рівним шаром. Викласти крем (частину залишити для выровнения) і розрівняти. Нарізати корж на смужки 8-10 см (можна і менше, тоді торт буде нижче, але большев діаметрі). Скрутити одну смужку в рулет. Перекласти на другу смужку і так само закрутити. І так з усіма шматками. Встановити кільце навколо торта, злегка затягнути і прибрати в холодильник на 6-8 годин. Прибрати кільце, верх і боки торта змастити залишилися кремок. Прикрасити ягодами.
На повністю остиглий корж (залишила на 2 години) викласти конфі рівним шаром. Викласти крем (частину залишити для выровнения) і розрівняти. Нарізати корж на смужки 8-10 см (можна і менше, тоді торт буде нижче, але большев діаметрі). Скрутити одну смужку в рулет. Перекласти на другу смужку і так само закрутити. І так з усіма шматками. Встановити кільце навколо торта, злегка затягнути і прибрати в холодильник на 6-8 годин. Прибрати кільце, верх і боки торта змастити залишилися кремок. Прикрасити ягодами.