Домашня буженина з індички в духовці з філе

Домашня буженина з індички в духовці з філе простий рецепт по-домашньому 🔥 Відмінне доповнення до сніданку.

Інгредієнти

🔸 грудка індички;
🔸 пару зубчиків часнику, трохи соєвого соусу;
🔸 улюблені спеції, сіль.

Домашня буженина з індички в духовці з філе покроковий рецепт

1. Зазвичай я беру шматок індички вагою 600-800 гр і замочую його в 2 літрах солоній воді години на 2-4 (на 1 літр кладу 1 ст. л. солі з верхом).
2. Потім викладаю індичку на паперовий рушник і трохи пропитываю її, щоб прибрати зайву воду. У пиалке змішую спеції, видавлюю часник і додаю трохи соєвого соусу, цією сумішшю натираю індичку і відправляю в розігріту духовку до 200-220 градусів (можна дати їй постояти, а можна і так поставити запікатися).
3. В духовці індичку запікаю 30-40 хвилин, вимикаю плиту і залишаю індичку до повного остигання в духовці. Всі! Потім, головне, взяти гострий ніж і нарізати її такими рівними й довгими часточками! Виходить смачно 👌