Маринований червоний цибулю в оцті швидкого приготування

Як смачно зробити Маринований червоний цибулю в оцті швидкого приготування простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це справжня палочка-виручалочка — маринований червоний лук! Чому червоний? Так, тому що дуже ошатно і апетитно виглядає, хоча звичайно, так можна маринувати і звичайний ріпчаста цибуля.
Чому виручалочка? Так, тому що його можна використовувати практично у всіх блюдах, де може бути доречний цибулю. Маринований солодкий цибуля може бути самостійною закускою, бути включений як пікантний інгредієнт з яскравим смаком.
Може бути використаний як прикраса або супровід, наприклад, до рибної нарізці. Ну, і найголовніше, робиться такий напівфабрикат дуже швидко і просто, зберігається довго і завжди під рукою. А його смак — окрема історія…!!! 😋 Секрет смаку укладений у спеціальному маринаді, в певних пропорціях і набір спецій.

Інгредієнти

Червоний цибуля — 2 шт. (середнього розміру);
Яблучний або виноградний оцет 6% — 3 ст. л.;
Цукор — 2 ст. л. (можна замінити на тростинний або мед без яскравого смаку);
Перець горошком — 6-8 шт (краще розчавити ножем);
Насіння гірчиці — 1 / 2 ч. л. (бажано трохи підсмажити на сухій сковороді);
Насіння коріандру — 1 / 2 ч. л.;
Сіль велика — 2 щіпки;
Вода — 100 мл

Маринований червоний цибулю в оцті швидкого приготування покроковий рецепт

1. Червоний лук очистити від луски, розрізати на дві половини, нарізати тонкими півкільцями. В скляній ємності змішати рідини, цукор, сіль і всі спеції, перемішати до повного розчинення цукру і соли.
2. Викласти півкільця цибулі, пом’яти акуратно ложкою, щоб занурити його в маринад.
3. Накрити плівкою, прибрати в сторону. Через годину червоний лук солодкого маринаду готовий до вживання 👍 Готуйте з удовольствием!