Домашнє пташине молоко малинове на агар агарі

Домашнє пташине молоко малинове на агар агарі простий рецепт. Ніжність з мільйоном повітряних бульбашок усередині – це про домашнє Пташине молоко! Коли-то мені цей десерт здавався таким складним, що страшно було підійти. Але я розібралася з теорією та інгредієнтами і тепер можу приготувати Пташку з чого завгодно!
Тому сьогодні у нас МАЛИНОВЕ ПТАШИНЕ МОЛОКО! І я розповім, як зробити його максимально малиновим! За основу я взяла соковите і ароматне пюре малини. Це один з найбільших російських виробників фруктового і ягідного пюре. І я дуже рада, що стала амбасадором цього бренду!

Інгредієнти

На рамку 20 см

Меренга:
90 г курячого білка
15 г цукру
1 г лимонної кислоти

Крем:
150 г вершкового масла 82,5%
60 г згущеного молока

Сироп:
80 г води
7 г агару 900
50 г пюре малини
200 р цукру
100 г глюкозного сиропу
5 г ванил.пасти/ю

Домашнє пташине молоко малинове на агар агарі покроковий рецепт

1. Для крему збити м’яке масло зі згущеним молоком до пишноти й посвітління. Білок збити до появи текстури мильною або пивної піни. Всипати лимонну кислоту і все кількість цукру і збивати ще 1-3 хв до текстури дуже м’яких, опадаючого пик.
2. Для сиропу з’єднати воду, агар, добре перемішати, додати пюре, перемішати, ввести цукру (цукор, глюкозний сироп), довести на середньому вогні до кипіння і варити при постійному помішуванні до 108С. Влити в взбивающуюся меренгу тонкою цівкою по стінці чаши.
3. Збивати до збільшення маси і охолодження до 52-53С. Ввести кількість крему, швидко перемішати. Вилити в підготовлену рамку, розрівняти. Накрити плівкою впритул до поверхні, прибрати на стабілізацію в холодильник.
4. Якщо суфле готується до домашнього чаювання, можна стабілізувати 2-3 години. Якщо суфле готується на продаж – стабілізувати 8-10 годин. Потім обсипати обсипанням. Термін придатності 72 години холодильнике.