Сирні Капкейки Тірамісу з кави

Як смачно зробити Сирні Капкейки Тірамісу з кавою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
250 г борошна
2 ч. л. розпушувача
150 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
щіпка солі
100 г вершкового масла (50:50 масло і маргарин)
150 г пастоподібного сиру
3 яйця

Просочення:
150 мл міцної кави
50 мл лікеру Амаретто

Крем:
200 г жирних вершків
1 пакетик закріплювача крему
250 г маскарпоне (або крем-сиру)
2 ст. л. цукрової пудри (за смаком)
2 пакетика ванільного цукру
какао-порошок для посипання

Сирні Капкейки Тірамісу з кавою покроковий рецепт

1. Для тіста змішати сухі інгредієнти, додати розтоплене масло, яйця, сир. Швидко збити тісто віночком до отримання однорідної маси. В підготовлені формочки (я вклала паперові формочки) розкласти тісто (у мене вийшло 14 штук). Випікати капкейки в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 °С (конвекція 160°С без попереднього розігріву) до золотистого цвета.

2. Дати трохи охолонути, вийняти з формочок і остудити на решітці. Для просочення змішати каву з лікером, остудити. Истыкать кекси зубочисткою і акуратно з ложечки полити сиропом. Для крему збити вершки з закріплювачем крему, цукровою пудрою, ванільним цукром. Додати маскарпоне, взбить.

3. Крем викласти в пластиковий пакетик, зрізати з пакету куточок і нанести крем на капкейки. Посипати капкейки через ситечко какао-порошком і поставити на кілька годин у холодильник. Перед подачею довести до кімнатної температури. Смачно до одуру!!!