Домашнє варення з персиків часточками без кісточок на зиму

Як зварити домашнє варення з персиків часточками без кісточок на зиму в банках простий рецепт. У нас вже почався сезон персиків, саме час готувати з них варення. Я його готую часточками, мені так подобається більше, хоча можна нарізати персики на свій розсуд. За цим рецептом шматочки зберігають свою форму, вони виходять дуже ніжними і красивими, а смак просто бомбічний. Дівчатка, обов’язково зберігайте рецепт і приготуйте, він вам сподобається.

Інгредієнти

Персики – 2.700 кг
Цукор – 2 кг

Домашнє варення з персиків часточками без кісточок на зиму покроковий рецепт

1. Персики бажано повинні бути твердими. Моєму їх, нарізаємо часточками, засипаємо цукром і залишаємо на кілька годин (я залишила на ніч) за цей час персики виділять сік. Потім ставимо на середній огонь.

2. Як тільки закипить, з’явиться пінка, швиденько знімаємо її і прибираємо з вогню. Це займе приблизно 1-2 хвилинки. Даємо повністю охолонути. Тепер дістаємо часточки з сиропу, а сироп ставимо на огонь.

3. Варимо 15 – 20 хвилин (якщо ви любите погустіше, варіть більше). У киплячий сироп додаємо шматочки персика, варимо пару хвилин і прибираємо з огня.

4. Варення готове, остигле варення акуратно викладаємо в баночки і закатуємо. Всім приємного чаепития.

Відео рецепт 👇