Засолювання червоної риби малосольною

Як смачно зробити Засолювання червоної риби малосольною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Філе червоної риби 1 кг
Сіль 50 гр
Цукор 25 гр
Лавровий лист
Перець горошок

Засолювання червоної риби малосольною покроковий рецепт

1. Рибу беремо саме філе! Ну хоча б треба з цілої вирізати товстий хребет. Ну і я люблю зняти шкірку, хоча цього можна і не робити. Змішати сіль і цукор, обсипати сумішшю філе з двох сторін і скласти в плоский лист, проклавши лавровим листом і перцем запаковуємо ємність харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 12-18 годин

2. Через 12 годин можна пробувати і якщо смак риби вам подобається і солі для вас досить промийте її під проточною водою і промакните до сухості паперовим полотенцем.

3. Зберігаємо таку помилку в холодильнику не більше 3-5 днів, т. к. Вона без консерванту, але вихід є – можна порційно прибрати в морозилку і діставати з вечора в холодильник і вранці наслаждаться.

Відео рецепт 👇