Фалафель з гороху і кешью

Як зробити Фалафель з гороху і кешью простий рецепт.

Інгредієнти

Обсяг чашки 200 мл

▫️Горошок зелений заморожений 400 гр
▫️Кешью 60-70 гр
▫️Зубчики часнику 2 шт
▫️Чечевичная або нутове борошно 1 чашка
▫️Псиллиум 1 ст л (можна без нього)
▫️Кокосове або інше рослинне молоко 1/2 чашки
▫️Можливо трохи водыОливковое масло, 2 ст л
▫️За смаком сіль і спеції

Фалафель з гороху і кешью покроковий рецепт

1. Зелений горошок розморозити і перемолоти в блендері. Кешью замочити на 2-3 години. Перемішати окремо кешью, зубчики часнику. Потім змішати горошок, кешью і часник, додати псиллиум, борошно сочевиці і почати додавати рослинне молоко. (може знадобиться трохи більше, ніж в рецепті)
2. Консистенція повинна бути досить густий, щоб з неї легко прилягали кульки. ⠀ Наліпити кульки і приплюснути їх. Так як ніж товщина менше, тим краще пропекутся.
3. Зазвичай такі продукти виходять досить сухими, але не в цей раз. За рахунок великої кількості горошку вони і через пару днів сухими не були! ⠀ Запікати при 180 гр до готовності (~30 минут)