Булочки для бургерів в домашніх умовах

Нові рецепти, фото, готування. Скучила. Як зробити Булочки для бургерів в домашніх умовах рецепт простий і швидкий в духовці. Але і невідкладні справи не відкласти. Урожай, заготівлі, гриби, бур’яни. Зовсім немає часу показувати щось. Поки відновлюю закваску (я її засушила перед від’їздом), печу хліб на дріжджах. І булочки для бургерів. Кому рецепт? Зберігайте. Ніжні, м’які, смачні і ароматні до нестями . Дріжджі в рецепті свіжі!

Інгредієнти

Опара на ніч
70 г борошна
50 г води
0,3 г свіжих дріжджів

Тісто:
вся опара
250 г борошна
135 г води
20 г цукру
9 г солі
20 г вершкового масла
кунжут для посипання
яйце для змащування

Булочки для бургерів в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Замісити всі інгредієнти для опари, накрити плівкою і залишити при кімнатній температурі на 10 годин (24-25 градусів) Вранці додати в опару інші інгредієнти, крім масла, замісити тісто. В кінці нарізати на шматочки вершкове масло і вмішати в тісто. Тісто буде дуже м’яким і трохи липким.
2. Залишити для бродіння на 2 години з двома складываниями протягом першої години. Розділити на 6 частин і підкотити в кулі. Викласти на деко і залишити на расстойку при кімнатній температурі на 30-50 минут.

3. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до золотистого кольору. Ці булочки гарні і просто так, з вершковим маслом до сніданку. Кому треба швидше, шукайте інший рецепт або збільшуйте кількість дріжджів. Але що у вас вийде, мені не відомо 😉.