Фаршировані перці з фаршем на сковороді

днями приготувала шалено смачний обід у моєму новому казані. Фаршировані перці з фаршем на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

1 кг фаршу
3 цибулини
100 гр рису
1 кг картоплі
5,6 перцю
6 помідорів
Моркву 🥕 2 шт
Спеції те що ви любите

✅З помідорів виймаємо всю м’якоть
✅Рис
✅Цибулю нарізаємо дрібно
✅Моркву натираємо на тертці
✅Перець очищаємо від непотребу
✅Картоплю нарізаємо на дольки

Фаршировані перці з фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. У фарш додаємо цибулю ,рис ,одну натерту моркву, Спеції, сіль і перемішаємо. В М’якоть з помідорів додаємо спеції ,сіль і пробиваємо блендером. Доливаємо воду 1 літр-1,5 і перемішуємо (за бажанням можете додати 2 ст. л. томатної пасти ще).

2. Фаршируємо наші перці 🌶 і помідори 🍅. А з решти фаршу робимо тюфтельки. В мій улюблений казан викладаємо половину нарізаної картоплі Зверху складаємо помідори і перці фаршировані і розкладаємо залишився картоплю і Тефтельки.

3. Заливаємо все нашим томатним соком, присипаємо морквою і на середньому вогні варим.

4. Подаємо з часником та зі сметаною 👍

Відео рецепт 👇