Гарбузові оладки

Як смачно зробити Гарбузові оладки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Такі ароматні та ніжні оладки виходять. Готова їсти їх щодня!

Інгредієнти

Борошно – 10 ст. л. (У мене вівсяна)
Гарбуз свіжа (очищена) – 400 гр.
Яйце – 1 шт.
Цукор – 2 ст. л. (АБО мед)
Кориця – о,5 ч. л.
Імбир мелений – щіпка
Ванілін – 0,5 ч. л.
Розпушувач – 0,5 ч. л. АБО сода – на кінчику ножа
Відвар від гарбуза – 200 мл.

Гарбузові оладки покроковий рецепт

1. Гарбуз очищаємо і нарізаємо на невеликі кубики. Викладаємо в каструлю, заливаємо повністю водою. Варимо близько 20 хвилин, до м’якості. Рідину злити і зберегти. М’якоть збити за допомогою блендера в пюре, додати імбир, корицю і сахар.

2. У пюре додати яйце, борошно, розпушувач. Перемішати. Влити в тісто гарбузовий відвар, регулюючи консистенцію. Тісто має бути густим, але текучим.

3. Набрати тісто черпаком і вилити на добре розігріту сковороду, злегка змащену олією. Обсмажити оладки з двох боків до приємної золотий корочки.

Відео рецепт 👇