Як смачно зробити Гарбузово вівсяне печиво простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Знаю , що багато хто любить вівсяні печиво вони доступні за інгредієнтами і складу, прості в приготуванні. У мене є схожий рецепт, переробила його під сезонні продукти (такі як гарбуз) 😀
Інгредієнти
🔸100 г гарбузового пюре
🔸60 гр кокосової олії (можна будь-яку рослинну)
🔸50 гр сиропу топінамбура
🔸0,5 ч. л соди +1ч.л лимон. соку або яблучного оцту
🔸160 гр вівсяних пластівців (я беру безглютенові)
🔸спеції (кориця, кардамон, імбир , мускатний горіх приблизно половина чайної ложки ) – з ними ідеально !!
Гарбузово вівсяне печиво покроковий рецепт
1. Для пюре: запекти невеликий шматочок гарбуза (грамів 300) в шкірці в духовці 30 хвилин (до м’якості). Дати охолонути. Ложкою вийняти м’якоть – її і будемо використовувати. (Замість гарбузового пюре можна використовувати яблучне).
2. Перемолоти вівсяні пластівці в борошно в кавомолці, додати до них соду. Змішати разом м’яке кокосове масло, сироп, м’якоть гарбуза до однорідності (можна блендером). Змішати обидві массы.
3. За бажанням додати родзинки, ягоди (у мене годжі) , шоколадні краплі, горішки і т. д. Сформувати печеньки.
4. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 15 – 20 хвилин до золотистого цвета.
Відео рецепт 👇