Голландський блін в духовці простий рецепт. Це прооосто смакота така хрустка скоринка , а всередині шалена ніжність 😍 він так прикольно піднімається , чтомкалется ось ось. Вистрибне з формочки , але при охолодженні починає опускатися , тому краще подавати гарячим 🔥. А тепер біжіть готувати терміново , навіть не роздумуючи 💔 подавати його можна з будь-якими фруктами, ягодами , джемами, пастами, сиропами 🤤 він дуже ситний , я пів дня після нього є не хотіла 😋
Інгредієнти
Кбжу на млинчик:⠀374/14.2/9.7/56.7
1 яйце
Молоко -120 мл ( у мене рисове)
Борошно рисова ц/з – 65 гр
Олія -2 гр ( у мене ДХІ, можна будь-яку рослинну )
Ванілін -щіпка
Підсолоджувач
Сода- на кінчику ножа
Голландський блін в духовці покроковий рецепт
1. Розігріваємо духовку до 220 гр разом з формою (у мене 13*25). Коли духовка нагріється, в розігріту форму кладемо масло, відправити форму з маслом в духовку на 5 минут.
2. Яйце, молоко і підсолоджувач збити виделкою/віночком. Додати борошно ,ванілін і соду, збити вилкой/венчиком.
3. Дістаємо форму, масло пензликом добре проматываем форму і виливаємо тісто. Випікати 20 хвилин при 220′.