Як смачно зробити Горіхове печиво з фундуком і цукровою пудрою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Як вам ідея сувеніра на Різдво? З цих порцій виходить близько 3-х листів печива, ми їх робили із залишків тіста від торта «Линцер», торт опублікую в наступному пості.
Інгредієнти
•175 г м’якого вершкового масла
•100 г цукрової пудри
•цедра лимона
•ваніль
•кориця
•1 яйце
•щіпка солі
•250 г борошна
• 75 г подрібненого фундука
Горіхове печиво з фундуком і цукровою пудрою покроковий рецепт
1. В планетарному міксері або міксером змішати м’яке вершкове масло з цукровою пудрою, сіллю, корицею, ваніллю, тертою цедрою лимона.
2. Додати злегка разболтанное яйце, перемішати. Додати подрібнений в блендері фундук і борошно, перемешать.
3. Перекласти тісто в кондитерський мішок і сформувати печиво у формі «8» на деку, застеленому папером для випічки. Випікати при 160 градусах близько 10 мин.
Відео рецепт 👇