Як зробити Гранатовий браслет салат з куркою, грибами, морквою і картоплею рецепт простий. Так склалася традиція, що на наших новорічних столах завжди салати: Олів’є, Шуба, Мімоза… ⠀ Я ж пропоную Вам спробувати приготувати такий святковий салат. ⠀ Рецептів «Гранатового браслета» в інтернеті багато, спробуйте саме мій варіант. Салат насичений за смаком і гармонійний. Я гарантую, що Ваші гості будуть в захваті! ⠀
Інгредієнти
3 великі буряка
2 моркви
2 картоплі
300 г грибів
1 велика цибулина
1 куряче філе
10-12 шт чорносливу
Майонез
1 великий стиглий гранат
Гранатовий браслет салат з куркою, грибами, морквою і картоплею покроковий рецепт
1. Моркву, картоплю і буряк відварити до готовності. Остудити і натерти на крупній тертці. ⠀ Філе відварити до готовності, додавши у воду чорний перець, лавровий лист і цибулю. Остудити і нарізати кубиками. ⠀
2. Гриби нарізати невеликими шматочками, цибулю чверть-кільцями. Обсмажити до готовності, посолити, поперчити. Остудити. ⠀ Чорнослив дрібно нарізати. ⠀
3. Збираємо салат шарами, кожен змащуємо майонезом: ✅ Половина буряка. ✅ Моркву. ✅ Чорнослив. ✅ Куряче філе. ✅Гриби. ✅ Картоплю. ✅ Друга половина буряка. ⠀
4. салат Прибрати в холодильник на 12 годин. ⠀ Потім звільнити від форми, злегка змастити майонезом і обсипати гранатовими зернами.
Відео рецепт 👇