Салат Мімоза з консервованим тунцем класичний

Салат Мімоза з консервованим тунцем класичний простий рецепт. Ловіть рецепт дуже смачного салатику ,,МІМОЗА”. Давно хотіла зробити цей тортик, вже й забула коли я останній раз їла цей шалено смачний і ніжний салатик з рибкою.

Інгредієнти

Морква – 3 шт
Картопля – 2 шт
Яйця – 4 шт
Лук – 1 не великий
Тунець консервований в олів олії (олія я злила) – 250 р
Майонез

Салат Мімоза з консервованим тунцем класичний покроковий рецепт

1. Картоплю і моркву відваріть до готовності. Відваріть яйця, відокремте білки від жовтків. Цибулю дрібно наріжте і замаринуйте в оцті хвилин на 20. Моркву і картоплю очистіть і натріть на тертці.. Викладіть картоплю першим слоем.

2. Змастіть картопля майонезом, а також сіль і перець. Шари викладаю акуратно, не притискаю їх. З-за цього салат виходить повітряний і ніжний. Розімніть тунець виделкою, викладіть рибу на картофель.

3. На рибу викладіть цибулю, на цибулю сітку майонезу. Моркву натріть на дрібній тертці, викладіть їх на лук.

4. Змастіть їх майонезом. Жовтки натріть на тертці, викладіть. Зверху білки натріть на тертці. Прикрасити можна за бажанням , у мене листя петрушки.

Відео рецепт 👇