Теплий салат з ростбіфом, руколою, грибами вешенками та овочами

Як зробити смачний Теплий салат з ростбіфом, руколою, грибами вешенками і овочами рецепт простий. Не хочеться зайвих слів, тим більше, все одно ніхто не читає мої тиради😂 Тому, нехай буде відразу рецепт цього неймовірно смачного салату😋 І Ще одна ідея в скарбничку святкових рецептів для Вас👇

Інгредієнти

Вирізка яловича шматок 350 гр;
Гливи 200-300 гр;
Перець червоний ( у меря був болгарський і раміро) по 1 шт кожного;
Мікс салатного листя;
Паприка 1 чл;
Гірчиця 2 чл;
Сіль за смаком;

Для заправки:
Олія оливкова 30 мл;
Баварська гірчиця ( не плутати з діжонської; якщо не знайдете візьміть діжонську і 1 чл меду) – 2 чл;
Сіль за смаком;
Лимонний сік 1 чл;
Кунжутна олія 1/2 чл;

Теплий салат з ростбіфом, руколою, грибами вешенками і овочами покроковий рецепт

1. Для початку займіться ростбіфом: М’ясо зачистити від плівок і замаринуйте в ніч в невеликій кількості оливкової олії, нарізаному на кільця часнику, солі з гілочкою розмарину і чорному перці; Вранці, ножем зберіть всі спеції, і прогрійте м’ясо 30-40 хв при кімн. Темп.
2. Обсмажте на розігрітій, змащеній олією сковороді (Макс вогні) з усіх боків, по 1 хвилині, до рум’яного відтінку. Далі змастіть м’ясо гірчицею і приберіть в розігріту духовку при 160 гр на 20 хвилин для прожарювання medium або 30 хвилин для прожарювання medium well. У мене темп. усередині м’яса була 63-65 гр. Загорніть ростбіф у фольгу і дайте відпочити хв 20. Далі наріжте на тонкі слайсы. ⠀
3. Ростбіф можете подавати в салаті як теплим, так і хододным, з холодильника. Як вам смачніше ❗️ ⠀ В цей час запікайте перці в духовці при 200 гр до характерних коричневих плям, так само ~20 хв; ⠀
4. Паралельно на рослинному маслі, в розпеченій сковороді обсмажте гливи розібрані руками на сегменти близько 7-10 хв. Додайте сіль і паприку, перемішайте і відкладіть в окрему ємність, без олії. ⠀ Готовий перець вийміть з духовки і накрийте фольгою( або приберіть в пакет).
5. Через 10 хвилин зніміть руками шкірку, видаліть насіння і розділіть на тонкі сегменти уздовж. ⠀ Для заправки змішайте віночком всі інгредієнти в однорідну масу ( кількість я вказала приблизно, краще орієнтуватися на смак); ⠀ Зберіть салат як на фото, полив зверху соусом і посипавши улюбленими семечками👌🏼