Салат Нісуаз з тунцем класичний

Як приготувати смачний салат Нісуаз з тунцем класичний, той самий що готувала Юлія Висоцька.

Інгредієнти

300 гр філе тунця
15 невеликих картоплин
10 перепелиних яєць
1/2 невеликої червоної цибулини
1 солодкий перець
100 гр помідорів Чері
200 гр зеленої стручкової квасолі
Пучок салату: рукола, фризі, ромен

Для заправки:
Сік половини лимона
2 ст. л. Оливкової олії
1 ч. л. Винного оцту
1 ст. л. діжонської гірчиці
Сіль, перець

Салат Нісуаз з тунцем класичний покроковий рецепт

1. Відварити картоплю в мундирі і яйця. Картоплю очистити, нарізати кружечками і обсмажити до золотавої скоринки на олії. Яйця очистити і нарізати навпіл. Квасолю відварити в киплячій підсоленій воді 3 хвилини, відкинути на друшляк і занурити в крижану воду. Перець нарізати тонкими полосками.
2. Цибулину нарізати півкільцями. Тунця промити, обсушити паперовим рушником і обсмажити на розігрітій сковороді з ложкою рослинного масла. Обсмажувати по 2 хвилини з кожного боку (середина стейка повинна залишитися рожевої). Посолити і поперчить.
3. Готову рибу нарізати пластинами або кубиками, додати до них суміш салатних листків, яйця, картопля, перець, цибулю, відварену квасолю і помідори Черри.
4. Для заправки змішати всі інгредієнти. Це зручно робити в невеликій баночці, її потрібно закрити щільно кришкою і інтенсивно струсити протягом 10-15 сек. Заправити салат перед подачей.