Хачапурі пеновани з листкового тіста з сиром

Багато просили рецепт листкового тіста. Виходить відмінно, обов’язково приготуйте, в кінці показала , як виходить хачапурі з цим же тестом 👌 Хачапурі пеновани з листкового тіста з сиром простий рецепт.

Інгредієнти

2 ст теплої води (трохи більше теплого)
1ч/л есенція для консервування (70%)
1 ч/л лимонна кислота (не Гіркий)
6 яєчних жовтків
Сіль
Борошна, майже 1 кг, щоб вийшло м’яке , не липке тісто, як показала на відео.

Для змащування
850 г маргарин

Для хачапурі
Листове тесту
Сир-500 г
1 яйця
Сіль

Хачапурі пеновани з листкового тіста з сиром покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти приєднуємо , як показала на відео . Тісто починаємо місити , ударом об стіл, приблизно 100-150 разів👌і виходить м’яке, гладке тісто 👌 Закриємо рушником, залишаємо відпочити на 30 хвилин. Потім робимо кульки( 5 штук) і Кожен шар тонко скачуємо і змащуємо маргарин кімнатної температури 👌, закриємо перший раз , як равлика, прибираємо в холодильник на час.

2. Равлика скачуємо, другий раз змащуємо маргарин, закриємо вже , як конверт (всі показала на відео), ще раз прибираємо в холодильник на годину. Скачуємо вже третій-останній раз, змащуємо маргарином, закриємо знову, як конверт і відправляємо вже в морозилку 👌

3. Готове тісто в морозилці залишаємо , хоча б , на ніч 👌 З цим тестом можна готувати все. І пеновани хачапурі, і гата, і наполеон, і все що хочете 🤗

Відео рецепт 👇