Хрусткі прошарку Вафельна крихта в тортах і десертах продовжують утримувати популярність серед кондитерів. І, звичайно, клієнтів. Знаю окремий тип клієнтів «Нам будь-який смак, головне з хрустяшкой»😉 Хрусткі прошарку дійсно можуть урізноманітнити будь-який смак, навіть базовий. Учні курсу Муссовые 1.0 напевно згадають муссовый Екзотик з хрусткою кокосовий прошарком всередині 🥥 Найчастіше, основа прошарків – вафельна крихта, зберігай собі рецепт «❤️», щоб не втратити:
Інгредієнти
• 50гр вершкового масла
• 60гр цукру
• 40гр білка (1)
• 50гр борошна
• 40гр білка (2)
Хрустка прошарок Вафельна крихта в торт покроковий рецепт
1. Масло, цукор і білок(1) пробити блендером до повного розчинення сахара.
2. Додати білок (2) і борошно, знову пробити блендером до однорідності. Вилити частину готової маси на деко і тонко, тонко раскатать.
3. Випікати 8 хвилин при 160*. Дістати, перевернути, поламати, зберігати в сухому прохолодному місці, у щільно закритому контейнере.