Кабачкові оладки з цукіні на сковороді найсмачніші простий рецепт. Ніжні оладки з цукіні або кабачка. Зараз якраз сезон! Дуже смачно на сніданок, готуємо?
Інгредієнти
500гр кабачків/цукіні
1 яйце
сіль
сушений часник
3-4 ст л борошна
Кабачкові оладки з цукіні на сковороді покроковий рецепт
1. Цукіні або кабачок натерти на крупній тертці. Натерти тільки тверду зовнішню частину до середини. М’яку середину з кісточками не використовуємо. У мене десь 1/2 великого домашнього цукіні. На виході вийшло 350г натертого продукта.
2. Додати трохи солі, змішати і залишити на пару хвилин. Потім добре віджати! Це важливо. Додати сіль, трохи сушеного часнику для запаху, яйце і борошно. Борошно дивіться по консистенції, залежить від рідини в кабачке.
3. розжарити Сковороду на середньому вогні (6-7) з рослинним маслом. Викладати по 1 ст л тесту і смажити по 3-4 хвилинки з кожного боку. Все готово! Для подачі я використовувала рукколу, черрі і сметану.
Відео рецепт 👇