Сирна запіканка з молоком, манкою і курагою

Як приготувати Сирну запіканку з молоком, манкою і курагою рецепт простий в духовці. Ну не можу я без нього існувати. Це я про сир і страви з нього. Найулюбленіший продукт. Без нього день не день 😂😂😂 У кого ще також? 🤔 І у мене для вас чудова сирна запіканка з сезонними фруктами 🍑🍑🍑 Вона вийшла настільки ніжна і соковита, що не помітно прослизає всередину😋😋😋. А кислинка абрикоса надає їй ту саму родзинку, якої іноді не вистачає😜. Як поетично загорнула 😉, захотілося з’їсти ще шматочок😚

Інгредієнти

сир пачечный 450 грам
2 яйця
молоко 150 мл
манка 3 ст. ложки
1 ст. ложка тростинного цукру
ванілін
Курага
5 абрикосів

Сирна запіканка з молоком, манкою і курагою покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти, крім абрикосів і кураги, збити блендером. Як середньої густоти сметана виходить. Курагу замочити в окропі хвилин на 10, потім нарізати кубиками мелко.
2. Курагу змішати з масою і вилити у форму (у мене 20 на 20 см). Прикрасити половинками абрикосов.

3. Випікати 40 хвилин при 180 градусах, потім на 3 хвилини при верхній пальники для зарум’янювання. Добре остудити (я на ніч). Прикрасити шоколадом растопленным.