Сирники з морквою і яблуками

Як смачно зробити Сирники з морквою і яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

200 г жирного пастоподібного сиру
щіпка солі
50 г цукру (у т. ч. пакетик ванільного 8 г)
1 яйце
50 г моркви, натертої на дрібній тертці
1 яблуко ~150-170 р
25 г манної крупи
25 г вівсяних пластівців швидкого приготування
50 г борошна
1/3 ч. л. розпушувача
рослинна олія для обсмажування
борошно для панірування

Сирники з морквою і яблуками покроковий рецепт

1. Сир розтерти з цукром, сіллю, ванільним цукром, яйцем. Якщо сир сухий, блендерните його з ложкою сметани. Яблуко очистити, натерти на крупній тертці, якщо потрібно, віджати сік (я викручувала, з моїх яблук сік ллється струмком).
2. Додати до сиру моркву, яблучну стружку, перемішати. Всипати манку і вівсянку, ретельно перемішати і відставити на 20 хвилин. В загуслу масу всипати борошно і розпушувач, перемішати. У сковороді розігріти рослинне масло.
3. На шматок харчової плівки насипати столову ложку борошна. На борошно викласти ложку тіста і сформувати сирник. Надлишки борошна струсити. Смажити сирники на середньому вогні до рум’яного кольору. Подавати зі сметаной.