Кабачки з яйцем, сиром і панірувальними сухарями в духовці

У кого ще не скінчилися кабачки? Кабачки з яйцем, сиром і панірувальними сухарями в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

✅ кабачки ✅ яйце ✅ борошно ✅ панірувальні сухарі ✅ пармезан

Кабачки з яйцем, сиром і панірувальними сухарями в духовці покроковий рецепт

1. Ріжемо кабачки на боусочки. Яйце збовтуємо з сіллю і спеціями. Змішуємо панірувальні сухарі і тертий пармезан. Кабачок обвалюємо в борошні, в яйці і в сухарях.
2. Викладаємо на пергаментний папір на деко, скроплюємо маслом і в духовку на 180* хвилин на 15 до румяности.

3. З соусом: йогурт + майонез + зелень + часник. Ммммм ну це просто ідеально вкусно!