Карамельний чізкейк з крем пастою

Чізкейки влітку особливо популярні як більш легка альтернатива тортів. Карамельний чізкейк з крем пастою простий рецепт.

Інгредієнти

Для сирного шару
350 г вершкового сирного сиру
100 г крем-пасти з печива (у нас Lotus)
65 г вершків 33%
50 г яєць
30 г цукрової пудри

Для основи
125 г печива
30 г масла 82%

Карамельний чізкейк з крем пастою покроковий рецепт

1. Печиво подрібнюємо і змішуємо з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо основу у форму. Сир, вершки, яйця і пудру смешиваем.

2. Частинами поєднуємо з пастою, акуратно перемішуючи, не взбивая.

3. Виливаємо у форму (у нас d16) масу, що вийшла, і випікаємо при 80-90 градусах 1,5 години. Зверху прикрасили карамеллю і крихтами печеньки.

Відео рецепт 👇