Ледачий шоколадний Наполеон з чорною смородиною

Як смачно зробити Ледачий шоколадний Наполеон з чорною смородиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цього разу на Новий рік був ледачий шоколадний Наполеон з чорною смородиною.

Інгредієнти

На форму 20 см:

500 гр готового листкового тіста
650 мл молока
150 гр цукру
2 яйця
70 гр вершкового масла
40 гр крохмалю
Щіпка солі
150 гр шоколаду
1 год л ванільного цукру
180 гр чорної смородини

Ледачий шоколадний Наполеон з чорною смородиною покроковий рецепт

1. Листкове тісто нарізати дрібними шматочками (чим дрібніше, тим краще) викласти на деко і випікати до рум’яності при 180 градусах 15-20 хвилин. Для крему змішати цукор, ван. цукор, сіль, крохмаль, яйця і трохи молока до однорідності. Інше молоко нагріти, влити в нього суміш і заважати до загустения.
2. В кінці додати шоколад і масло, остудити. У великій чашці змішати крем з шматочками тіста, трохи найбільш засмажених шматочків залишити для крихти. У форму 20 см викласти трохи суміші, розрівняти і придавити, зверху частина ягід, потім суміш знову і знову ягоди, закінчити смесью.
3. все Добре розрівняти, дати застигнути і просочитися. Небагато залишилися шматочків тіста подрібнити в крихту і посипати сверху.