Як робити Картопляний салат гарнір з селерою просто рецепт.
Інгредієнти
На 6-7 порцій в якості гарніру:
⠀
1,400 гр молодої картоплі, розрізаного навпіл
2 ст. л. олії авокадо
1,5 склянки нарізаного селери (стебла)
2 ст. л. нарізаного кропу
⠀
ЗАПРАВКА:
3/4 склянки веганского майонезу
1 ст. л. діжонської гірчиці
1/2 ст. л. подрібненого часнику
1/2 ч. л. цибульного порошку
1/4 ч. л. куркуми
1/4 ч. л. паприки
Сіль і перець за смаком
Картопляний салат гарнір з селерою покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 200°. Наріжте картоплю, рівномірно змастіть маслом. Покладіть на деко і запікайте ~30-40 хвилин, до золотистого цвета.
2. З’єднайте і добре перемішайте всі інгредієнти соусу. У великій мисці з’єднайте: картопля, селера, кріп, полийте соусом і добре перемешайте.
3. За бажанням можна посипати зверху паприкой.