Картопляний салат з майонезом веганским

Цей рецепт відмінно підходить для легкої вечері. Картопляний салат з веганским майонезом простий рецепт.

Інгредієнти

салат:
0,5 кг молодого картоплі
50гр нарізаної свіжої кінзи
50 гр дрібно нарізаного свіжого кропу
100 гр помідорів чері, кожен розрізати навпіл

сирої веганські майонез:
0,5 склянки горіхів кешью
2 ст. л. діжонської гірчиці
1/4 чайної ложки порошку чилі
сік лимона

Картопляний салат з веганским майонезом покроковий рецепт

1. Приготуйте салат: покладіть картоплю в каструлю з водою, дайте воді закипіти. Як тільки вода закипить, зменшіть вогонь до середнього. Готуйте близько 15 хвилин, або поки картопля не стане мягким.
2. Розріжте кожен картоплю навпіл і киньте в миску з іншими інгредієнтами салату. Отложите.
3. Приготуйте майонез: змішайте всі інгредієнти до однорідної маси, додаючи воду або іншу рідину в міру необхідності і підлаштовуючись під свій смак. Змішайте майонез з салатом до рівномірного покриття і при бажанні посипте сіллю і перцем.