Каша з гарбузом, пшоном, грушею і родзинками на коксовому молоці

Як смачно зробити Каша з гарбузом, пшоном, грушею і родзинками на коксовому молоці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дорогі, сьогодні для вас це чудове Блюдо 😻 Приготуйте, спробуйте це так смачно, корисно ☀️🔥 Ця пшеная каша з гарбузом і грушею – ідеально збалансоване і повноцінне блюдо 🤗🙏

Інгредієнти

Пшоно – 150 г
Гарбуз – 300 г
Груша – 2 шт.
Родзинки – 2 ст. ложки
Кокосове молоко – 1 стакан
Вода – 400 мл
Кориця – ½ ч. ложки
Імбир – ¼ ч. ложки
Кардамон – ¼ ч. ложки
Мускатний горіх – щіпка
Горіхи пекан – 2 ст. ложки
Кедрові горіхи – 2 ст. ложки
Масло дхі
Сіль за смаком

Каша з гарбузом, пшоном, грушею і родзинками на коксовому молоці покроковий рецепт

1. Пшоно промийте, залийте киплячою водою, додайте сіль за смаком. Варіть 12 хв на слабкому вогні і стежте, щоб не підгоріло. Додайте розігріте кокосове молоко і варіть 5 хвилин на слабкому огне.
2. Гарбуз і грушу почистіть і наріжте. Гарбуз – великими шматочками, грушу – часточками. І засипте їх спеціями. У форму викладіть родзинки, додавши трохи води. Зверху викладіть гарбуз грушей.
3. Поставте форму в духовку і накрийте пергаментом. Готуйте при 190 градусах до готовності гарбуза. Час залежить від сорту гарбуза – хвилин 20-40.
4. Горіхи підсушіть в духовці до золотистого кольору. У тарілку з кашею викладіть зверху 1 ч. ложку масла дхі, гарбуз і грушу, родзинки. Посипте орешками.