Кавовий млинцевий торт з сирним кремом

Як смачно зробити Кавовий млинцевий торт з сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачний і ніжний! Для любителів кави або кавовий десертів

Інгредієнти

Млинці:
Яйце С1 – 4 шт
Молоко – 300 гр
М’який сир 0% – 100 гр.
Борошно рисова – 40 гр
Борошно пшеничне ц/з – 40 гр
Крохмаль кукурудзяний – 40 гр
Сода харчова – 1/2 ч. л
Вода (окріп) – 80-100 мл
Підсолоджувач – 3 гр PrebioSweet (в 20 разів солодше цукру)

Крем:
М’який сир 0% – 450 р
Сирний сир – 150 гр
Рікотта лайт – 200 гр
Кава розчинна – 5 гр + 20 мл води
Підсолоджувач – 3 гр PrebioSweet (в 20 разів солодше цукру)

❤️КБЖУ на 100 гр.: 120/7,5/6/9.
❣️Вага готового торта – 1600 гр.

Кавовий млинцевий торт з сирним кремом покроковий рецепт

1. Яйця, молоко, м’який сир змішати. Просіяти борошно, крохмаль, додати соду – збити до однорідності. Додати окріп до потрібної консистенції. Посмажити млинці на сковороді з двох сторін (d~20 см, 14-15 шт.)
2. Крем. Розчинну каву залити окропом і змішати до однорідності. М’який сир, сирний сир і рікотту збити до однорідності. Додати кави і підсолоджувач, знову взбить.

3. Зібрати торт, чергуючи млинці і крем. Прибрати в холодильник на ніч просочитися. Прикрасити за бажанням. Я використовувала розтоплений чорний шоколад, лохину і сублімовану полуницю для подачи.